Excite

Jennifer Aniston's sextape is een viral

Jennifer Aniston heeft in een reclamevideo voor Smart Water zo ongeveer alles gedaan wat succesvol is gebleken op internet. Het grappige is dat ze zichzelf daarvan bewust is. "Blijkbaar zijn dieren erg populair online," zegt de actrice waarna de puppies al snel niet meer te tellen zijn.

Filmpjes die niet echt over een product gaan, maar wel heel veel bekeken worden op internet, heten virals. De merknaam van het product, in dit geval dus Smart Water, is veelvuldig te zien in de video maar wordt niet actief gepromoot. Het fenomeen is al een tijdje populair, maar door van te voren uit te leggen dat ze een viral aan het maken zijn, voegen Jennifer Aniston en Smart Water een nieuwe dimensie toe aan deze vorm van reclame.

Ook de Youtube-sensatie Keenan Cahill maakt zijn opwachting. Hij playbackt het nummer 'Like a G6', waarmee hij grote bekendheid verwierf op internet. Verder trapt Jennifer Aniston iemand in het kruis, omdat dat "100.000 hits oplevert," zo zegt de actrice zelf in de video. Ook laat ze zich van haar meest sexy kant zien door in slow motion haar haar los te gooien en een flinke teug Smart Water te nemen.

"Hoe gaan we deze video noemen?" vraagt de voormalig Friends-actrice zich aan het eind van het filmpje af. Het antwoord van de slimme reclamejongens die erbij staan laat zich raden: 'Jen Aniston sextape.' Goed voor miljoenen hits waarschijnlijk. Waarvoor was dit filmpje ook alweer een viral?

Afbeelding: Flickr, gebruiker jonfeinstein

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018