Excite

Jennifer Garner (38) speelt bejaarde vrouw

Jennifer Garner gaat de rol van Jane Marple spelen in nieuwe verfilmingen van de boeken van Agatha Christie. Daarbij moet je weten dat Jennifer Garner een prachtige, 38-jarige Hollywood actrice is, terwijl Jane Marple een grijs, oud vrouwtje uit een klein Engels dorp is!

Disney heeft besloten de rechten van het personage Jane Marple te kopen. Al eerder verscheen de oude vrouw uit de boeken van Agatha Christie op het witte doek. In de film Murder, She Said uit 1961 speelde Margaret Rutherford die rol. Ze was toen zeventig jaar! Disney's keuze om Jennifer Garner nu die rol te laten vertolken is dus op zijn minst vreemd te noemen.

Miss Marple verscheen voor het eerst in een kort verhaal in The Royal Magazine. Al snel speelde het karakter de hoofdrol in een roman geschreven door Agatha Christie, waarna nog elf boeken met Miss Marple als belangrijkste personage verschenen. Disney heeft de schrijver van de serie Twin Peaks, beroemd om zijn mysterieuze verhaallijn, ingehuurd om de verhalen van Agatha Christie een moderne twist te geven.

Of dat nog nodig is met de sexy Jennifer Garner in de hoofdrol is maar de vraag. De Amerikaanse actrice werd beroemd in de serie Alias en speelde daarna een half naakte superheldin in de film Elektra. Een beetje spanning in een stoffig verhaal brengen kan je dus wel aan haar overlaten.

Afbeelding: Flickr, gebruiker stylegirls

 

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018