Excite

Jennifer Hudson woedend op roddelpers

Jennifer Hudson is niet erg tevreden over de aandacht die ze krijgt van de website Brossip. Die stelt namelijk dat geen enkele uitgever geïnteresseerd is in haar boek over afvallen, tenzij ze daarin ook een boekje opendoet over de gewelddadige dood van enkele van haar familieleden.

"Waarom zou je iemands tragedie pakken en daar dan een verhaal vol leugens omheen bouwen?" vraagt Hudson zich verbouwereerd af op Twitter. In 2008 werden haar moeder, broer en neefje op gruwelijke wijze doodgeschoten. "Zo wreed. Bossip, jullie zouden jullie verontschuldigingen moeten aanbieden," aldus Hudson. Volgens Brossip zou ze ruim een miljoen dollar willen hebben voor haar verhaal over haar jarenlange strijd tegen overgewicht. Een uitgever zou hebben gevraagd of ze toch ook alsjeblieft een beetje wilde schrijven over haar gevoelens na de moord op haar familieleden.

In de kop van het stuk stond dat uitgevers alleen geld wilde verdienen aan de tragiek van Hudson. Maar volgens een woordvoerder van Brossip moest die kop niet letterlijk genomen worden. "We schreven namelijk alleen maar dat uitgevers geen miljoenen dollar wilde betalen als ze niets zei over de familietragedie," verklaarde een woordvoerder van de roddelwebsite. "We hebben in ieder geval nooit gesteld dat Hudson geld wil verdienen aan de gruwelijke gebeurtenissen."

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020