Excite

Jennifer Lawrence is weer aan het daten

  • © Getty Images
Jennifer Lawrence is alweer aan het daten. De actrice, die vooral bekend is vanwege haar rol in The Hunger Games, zag haar kortstondige relatie met Chris Martin enige tijd geleden op de klippen lopen. Toen zei de actrice dat ze beiden op een ander spoor zaten; Martin stond veel serieuzer in de relatie dan Lawrence.

De 24-jarige actrice heeft echter niet heel lang gerouwd en heeft zich al weer vol in het daten gestort. Zo zou ze het onder meer erg gezellig hebben met Gabe Polsky. Polsky is filmproducent en leerde Jennifer op die manier kennen. De actrice zou vroeg in de ochtend bij zijn huis gespot zijn en daar 5 uur door hebben gebracht.

Voor Chris Martin zal deze mogelijke affaire misschien wat pijnlijk zijn. Hij zou destijds erg ondersteboven zijn geweest van de breuk. Er gaan echter ook geruchten dat hij na de relatiebreuk het contact met zijn ex Gwyneth Paltrow weer heeft opgepakt. Zij zouden hun relatie mogelijk weer een kans geven.

Potentiële partners van Lawrence hoeven in ieder geval voorlopig nog niet te rekenen op een duidelijke 'commitment' van de mooie actrice: zij heeft duidelijk aangegeven nog even rond te willen kijken. Bovendien heeft ze het zo druk met het promoten van haar nieuwe film, dat ze de komende maanden toch geen tijd heeft voor een serieuze relatie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021