Excite

Jennifer Lopez loopt klus mis door diva-gedrag

Jennifer Lopez heeft geen goede beurt gemaakt in India. De zangeres was uitgenodigd om op te treden op de openingsceremonie van een belangrijk crickettoernooi in India. Ieder jaar kijken maar liefst 60 miljoen mensen naar het sportevenement. Voor Jennifer Lopez maakte dat niets uit. Van te voren kwam ze met zo’n enorme eisenlijst die zelfs de grootste diva’s versteld zouden doen staan.

Privé-vliegtuig

Jennifer Lopez zou een privé-vliegtuig voor haar en haar entourage hebben geëist. Haar eigen stylisten, assistenten en chef-kok moesten allemaal een eigen hotel en hun eigen vervoer. Voor de organisatoren van het toernooi gingen de eisen van de popdiva echt te ver, waarop ze de klus annuleerden. De Cubaans-Amerikaanse rapper Pitbull kan blijkbaar met minder toe: hij neemt komende dinsdag de plek van Jennifer in.

Cricketwedstrijd soort Superbowl

“De eisen waren belachelijk,” vertelt een bron in de Engelse krant The Sun. “Ze heeft zichzelf in de vingers gesneden. Dit is een enorm evenement, waar vorig jaar 56 miljoen mensen naar keken.” Volgens de bron moet het optreden bij de cricketwedstrijd vergeleken worden met de half-time show van de Superbowl. Vorig jaar was Katy Perry te zien in India. Speciaal voor de gelegenheid had ze een outfit aan, geïnspireerd op Bollywood.

Nieuw album

De woordvoerder van J.Lo vertelt dat de zaken eigenlijk heel anders liggen. “Ze kreeg een aanbieding om op te treden, maar de datum kwam niet goed uit omdat Jennifer bezig is met het opnemen van een nieuw album.” Dat Jennifer Lopez het imago van een echte diva heeft is natuurlijk puur toevallig…

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020