Excite

Jennifer Love Hewitt is weer vrijgezel

Jennifer Love Hewitt en haar vriend Alex Beh hebben een punt gezet achter hun relatie. De twee werden sinds afgelopen zomer regelmatig met elkaar gespot en in november verschenen ze gezamenlijk op de rode loper. Het officiële startschot voor wat een kortstondige romance zou blijken.

Echt kapot is Jennifer niet van de breuk in de relatie die nog geen jaar heeft geduurd. Volgens de woordvoerder van Jennifer gaat het dan ook prima met de actrice. Begrijpelijk, aangezien ze eerder een relatie had met de notoire vrouwenverslinder John Mayer. De twee hadden een kortstondige, maar volgens de actrice zeer hevige relatie, waar Mayer al snel weer een punt achter zette.

Jennifer kan dus inmiddels wel tegen een stootje. Naast John Mayer en Alex Beh bestaat de lijst van voormalige liefjes uit onder andere Joey Lawrence, Will Friedle en één van de hoofdrolspelers uit de comedyserie That 70's Show; Wilmer Valderrama.

De 32-jarige Amerikaanse was al vroeg op televisie te zien. Op tienjarige leeftijd debuteerde ze op het Disney Channel. In de loop van de jaren is gebleken dat daar veel acteertalent zit; naast Jennifer Love Hewitt begonnen ook Miley Cyrus en Selena Gomez hun carrière bij het kanaal. Jennifer speelde vervolgens in aardig wat films, waarvan I Know What You Did Last Summer en diens opvolger I Still Know wellicht de bekendste zijn.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020