Excite

Jeremy Clarkson maakt grappen over ‘nieuwe Tiger Woods’

Jeremy Clarkson reageert nogal laconiek op de geruchten dat hij er een minnares op na zou houden. De 50-jarige presentator van Top Gear vertelt tegen een Britse krant dat hij er nogal van op kijkt dat hij de nieuwe Tiger Woods blijkt te zijn.

In het korte interview ontkent Clarkson een relatie te hebben met de 42-jarige Phillipa Sage, een werkneemster van hem. Op dit moment zou Clarkson met zijn gezin op vakantie zijn in het Caribisch gebied en zou de liefde tussen hem en zijn vrouw nog steeds helemaal aanwezig is. Zo zouden ze net samen lunch hebben gehad voor Moederdag.

Afgelopen weekend kwamen voor het eerst geruchten naar buiten dat Clarkson een relatie zou hebben met een van zijn medewerksters. Alle mensen die meewerkten aan het programma, zouden van deze relatie op de hoogte zijn. De twee zouden samen al een aantal keer een hotelkamer hebben gedeeld.

Toen dat allemaal gebeurde, was de vrouw van Clarkson thuis bij hun gezin. Frances en Jeremy zijn al 18 jaar bij elkaar en als manager wordt zij grotendeels verantwoordelijk gehouden voor de lucratieve carrière die Clarkson inmiddels heeft weten te ontwikkelen. Het is voor Clarkson zijn tweede huwelijk; hij trouwde in 1989 ook al. Samen met Frances heeft hij drie kinderen.

Afbeelding: Flickr account Phil Guest

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020