Excite

Jesse James richt zich op zichzelf

Jesse James richt zich vanaf nu weer op zichzelf. Naar eigen zeggen zou de 42-jarige ex van Sandra Bullock zich de afgelopen vijf of zes jaar alleen maar druk hebben gemaakt om Sandra en over wat zij dacht en wat hem betreft is het nu tijd om aan zichzelf te denken.

Dit is een opvallende uitspraak, zeker als je bedenkt dat de relatie tussen Sandra en Jesse vorig jaar strandde omdat hij er nogal wat buitenechtelijke relaties op na had gehouden. De situatie zoals hij nu is met Sandra, is volgens Jesse niet optimaal. Hij heeft baby Louis sinds de twee uit elkaar zijn gegaan niet meer gezien en zijn dochtertje Sunny, die altijd heel close met Sandra was, heeft Sandra nog maar twee keer gezien.

Baby Louis zou door het koppel samen geadopteerd worden, maar na de breuk besloot Sandra om hem als alleenstaande moeder te adopteren. Jesse wil echter ook niet meer treuren om Louis, maar zich richten op zijn andere drie kinderen. En op zichzelf, want in het interview geeft hij ook aan dat hij zich vanaf nu zorgen gaat maken over Jesse en dat hij ervoor gaat zorgen dat Jesse gelukkig is.

Jesse is inmiddels ook al bijna weer een jaar samen met Kat von D, met wie hij zich in januari verloofde.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021