Excite

Jessica Alba lijnt met behulp corset

Jessica Alba heeft wellicht een nieuwe dieet-trend gestart. De 27-jarige actrice kwam na de bevalling van haar dochter weer aan haar normale figuur dankzij het dragen van een corset. Ze deed dit op aanbeveling van een vriendin, zegt ze in interview met het tijdschrift Elle.

Van sportschool ga je huilen

Jessica Alba probeerde haar Hollywoord-figuur eerst terug te krijgen met behulp van de sportschool. Alba bleek echter niet het type sportschool te zijn. "Ik stond te huilen en ben sindsdien niet meer naar sportschool geweest", legt Alba uit. Waarom ze van de sportschool moest huilen, vertelde Jessica Alba er niet bij. Wellicht vond ze de fitte figuurtjes van de andere sporters te veel afsteken met haar zwangerschapsvet.

Nieuwe rage in de Verenigde Staten?

"Een vriendin van me had acht weken na haar bevalling alweer een sixpack. Ze raadde me een elastische band aan", aldus de filmster. Een elastische band klinkt al minder heftig dan het Middeleeuws aandoende corset. Zeer waarschijnlijk wordt de elastische band na het interview met Jessica Alba een rage in Amerika, dus is het moderne corset vanaf deze zomer ook in Nederland te verkrijgen. Overigens gaf Jessica Alba toe dat ze zelf geen sixpack had gekregen. "Het werkte niet zo snel als bij haar. Maar een sixpack past ook niet bij mijn lichaam", verklaart de populaire Alba.

Over welke figuren hebben ze het?? Bekijk hier de Jessica Alba kalender

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020