Excite

Jessica Biel gelukkig getrouwd

Jessica Biel geniet van haar leven als getrouwde vrouw. Dat vertelde de actrice in The Ellen DeGeneres Show. “Getrouwd zijn voelt geweldig,” zegt Biel. Jessica Biel trouwde 19 oktober met zanger Justin Timberlake, na een lange verloving.

Echtgenoot

”Het is heerlijk om een partner te hebben die altijd bij je is, die lampen kan vervangen en de afwas doet,” zegt Jessica Biel tegen Ellen. “Het voelt gewoon fantastisch.” Jessica vindt het vooral leuk om Justin haar echtgenoot of man te noemen. “Dat is misschien een beetje gek, maar dat is misschien nog wel het leukste aan het huwelijk. Ik zeg het misschien wel veel te vaak.” Justin Timberlake en Jessica Biel gaven elkaar het jawoord in Italië. Slechts een select gezelschap van familie en vrienden was daarbij aanwezig. Toch zegt Biel dat het huwelijk met Justin niet heel veel impact heeft gehad op hun relatie. “Zo voelt het althans, maar toch is er iets wat je niet echt kunt beschrijven.”

Barbiehoofden

Jessica Biel heeft in ieder geval geen schroom als het gaat om de huishouding. Met de feestdagen in het vooruitzicht is Jessica verantwoordelijk voor de kerstversieringen in huize Timberlake. Daarvoor heeft ze een bijzonder gebruik. De actrice gebruikt onthoofde barbiepoppen als ornamenten in de kerstboom. Die heeft ze bewaard van vroeger: “Ik verminkte ze door hun hoofden eraf te trekken. Ik knipte hun haar af, ik tekende er met stiften op en zette ze op de lichtjes in de kerstboom. Dan lichtten ze op en werden het van die demonische hoofden.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020