Excite

Jessica Simpson opnieuw zwanger?

Zangeres Jessica Simpson is opnieuw zwanger. Dat beweert het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Jessica Simpson beviel zeven maanden geleden van haar dochter Maxwell Drew Johnson na een zeer prettige zwangerschap, waarbij de zangeres maar liefst 18 kilo aankwam. Net nu de zangeres van alle kilo’s af is, blijkt Jessica alweer zwanger.

Niet gepland

Volgens een bron in Us Weekly was het niet de bedoeling van Jessica en haar man Eric Johnson om nu al opnieuw zwanger te zijn. “Het was zeker niet gepland. Maar, ja, Jessica is weer zwanger,” zegt een bron tegen het Amerikaanse tijdschrift. Het stel zou ondanks de verrassing dolgelukkig zijn met een broertje of zusje voor de jonge Maxwell. Een woordvoerder van Simpson weigerde tegen het blad te reageren op het bericht.

Weight Watchers

De 32-jarige zangeres Jessica Simpson is al twee jaar verloofd met de 33-jarige voormalig American Football speler Eric Johnson. Na de zwangerschap van Maxwell was Jessica vastberaden om binnen korte tijd alle overtollige kilo’s te verliezen. Dat viel ze zangeres erg zwaar, maar met behulp van Weight Watchers en haar persoonlijke chef-kok was Jessica binnen 4 maanden alle extra pondjes alweer kwijt. Een belangrijke stok achter de deur was het feit dat Jessica Simpson een miljoenendeal Weight Watchers was aangegaan, om zo voor de wereld te bewijzen dat de dieetmethode voor de gewenste resultaten kan zorgen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020