Excite

Jessica Simpson wil weer slank zijn

Jessica Simpson wil haar slanke lichaam terug. Sinds ze zwanger is kwam de 31-jarige zangeres maar liefst achttien kilo aan. Volgens bronnen zal het kindje ergens in de aankomende weken geboren worden. Zodra ze is bevallen van haar dochter gaat ze meteen over tot een streng dieet en sportregime. “Ik ben klaar voor mijn oude lichaam,” aldus Simpson.

Jessica Simpson had voorspoedige zwangerschap

Simpson had een hele fijne zwangerschap, zo zegt ze zelf. “Mijn zwangerschap was geweldig. Eten en me daar geen zorgen om maken was leuk. Ook dat ik even niet hoefde te sporten was lekker, maar ik ben er nu wel klaar mee.” De zangeres is naar eigen zeggen klaar om te bevallen: “Ik heb het gevoel alsof ik ieder moment uit elkaar kan barsten.” Jessica Simpson heeft ook alle vertrouwen dat haar verloofde Eric een fantastische vader zal zijn. Hij moet alleen nog wel even oefenen om het haar van zijn dochter in te vlechten, zegt de zangeres.

Gewichtsverlies op tv?

Volgens bronnen is een groot Amerikaans televisiestation geïnteresseerd om het gevecht tegen de kilo’s en de ervaringen van jonge moeder Jessica Simpson te volgen voor een televisieprogramma. “Jessica is hot,” zo meent de bron, “ze is gewend aan een leven in de schijnwerpers.” Voor MTV werden de zangeres en haar ex-man Nick Lachey tijdenlang gevolgd voor de realityserie Newlyweds. Met de serie zou Jessica een voorbeeld kunnen zijn voor andere jonge moeders die net als Simpson een drukke carrière en veeleisend privéleven proberen te combineren met de eerste weken van het moederschap.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020