Excite

Jessie J valt echt alleen op vrouwen

Jessie J heeft haar seksuele geaardheid verborgen moeten houden voor haar imago. De zangeres wist al sinds haar zeventiende dat ze alleen op vrouwen valt, maar haar platenbazen vonden het een goed idee als ze zou uitkomen als biseksueel. Het zou Jessie J meer “trendy” maken en biseksualiteit zou het goed doen bij haar fans. Dat staat in een ongeautoriseerde biografie over de zangeres, geschreven door Chloe Govan. Jessie J is uiteindelijk meegegaan met het plan, maar was in het begin “razend” over het idee.

Trendy, exotisch en modieus

Toen het voorstel van de platenbazen kwam om Jessie J te promoten als biseksueel, dacht men dat het populariteit zou opleveren bij mensen die zo’n seksuele voorkeur als trendy, exotisch en modieus zouden zien. Jessie J ging mee met het verhaal, omdat ze bang was haar platencontract te verliezen bij muziekmaatschappij Universal. Universal was bang dat een lesbische Jessie J mensen zou afschrikken. Jessie J erkent die angst: “Er is zoveel homofobie en men was bang dat het mijn carrière zou beschadigen.”

Mannen en vrouwen

In maart vorig jaar kwam Jessie J er voor uit dat ze biseksueel zou zijn: “Ik heb het nooit ontkent. Ik ben met mannen geweest en ik ben met vrouwen geweest. Als ik iemand ontmoet met wie het klikt, maakt het me niet uit of het een man of een vrouw is.” Helaas voor de mannen blijkt dat nu niet helemaal waarheid te zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019