Excite

Jesus en Madonna wonen samen

Nog geen drie maanden na hun eerste kennismaking hebben Madonna (50) en Jesus (22) besloten te gaan samenwonen. De twee hebben volgens insiders een erg vurige relatie. Jesus Luz heeft besloten Rio de Janeiro achter zich te laten om in New York een nieuwe start te maken.

Aldaar heeft Jesus een nieuwe job gevonden. Hij werkt nu voor het elitaire modellenbureau Ford Models in New York. Bijzonder tegenstrijdig met zijn vorig leven in Rio, waar hij minder dan 200 euro verdiende voor een fotoshoot. Het nieuwe modellenbureau betaalt hem grofweg 100.000 euro.

Als onbekend en beginnend model werd hij gevraagd voor de veelbesproken W kalender met Madonna. Die werd gemaakt tijdens Madonna's Sticky And Sweet tournee in december. Tijdens de fotoshoot leerde de twee elkaar steeds beter kennen, waarop Jesus prompt zijn 20-jarige vriendin op straat zette. Hij woonde toen nog bij zijn moeder.

Madonna en Jesus wonen nu in een gigantisch appartement met uitzicht op Central Park. Ze zijn allebei flink veranderd. Madonna kookt bijna alle avonden voor Jesus en ze brengen veel tijd samen door. Jesus heeft ook al kennis gemaakt met de drie kinderen van Madonna: Lourdes (12), Rocco (8) en David (3), waarmee hij het heel goed kan vinden.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021