Excite

Jim Carrey als nieuwe baas in The Office?

De laatste aflevering van dit seizoen van de populaire Amerikaanse serie The Office nadert. Daarbij is Steve Carrell straks niet langer te zien als kantoorbaas met flauwe grapjes Michael Scott. De geruchten gaan dat niemand minder dan Jim Carrey die rol op zich gaat nemen.

Op 19 mei zal de laatste aflevering te zien zijn en verschillende sterren zullen gastrollen spelen. En mogelijk komt niemand minder dan Jim Carrey solliciteren voor het baantje bij papierfabrikant Dunder Mifflin. In de serie lijkt het erop dat Will Ferrell de nieuwe baas van het zootje ongeregeld gaat worden. Maar volgens acteur John Krasinski speelt Ferrell geen rol in de laatste aflevering van het seizoen.

Carrey lijkt echter niet de enige kaper op de kust te zijn. Ook sterren als Ricky Gervais (de ster van de Britse versie), Ray Romano, James Spader, Will Arnett en Catherine Tate zullen hun opwachting maken.

De Amerikaanse versie van The Office is een immens populaire spin-off van de van oorsprong Engelse komedieserie. Naar iedere aflevering keken miljoenen mensen. Het is maar de vraag of de serie zo populair blijft nu de grootste ster, Steve Carrell, groenere weiden opzoekt. Aan de andere kant heeft de serie natuurlijk niets te klagen als topkomieken als Will Ferrell en Jim Carrey in de rij staan om zijn taak over te nemen.

Afbeelding: Flickr, gebruiker twm1340

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020