Excite

Joan Collins blijft jong door seksleven

Je zult het misschien niet geloven, maar actrice Joan Collins stevent al op de 80 af. Maar hoe blijft deze 78-jarige dan toch zo jong? Naar eigen zeggen komt dat door seks. Dat zouden meer mensen moeten doen.

Hoewel ze dus al hoogbejaard is, probeert de diva nog altijd jong en mooi voor de dag te komen. Blijkbaar vinden haar schoonheidsgeheimen zich vooral in de slaapkamer af. In haar boek The World According to Joan schrijft de dinosaurus: "Je moet niet vergeten hoe belangrijk seks is als je er jong uit wilt zien en je goed wilt voelen. Voor elke volwassene is het erg belangrijk om te genieten van seks."

Collins is in ieder geval niet erg gediend van plastische chirurgie. Ze bedient zich dan van niet mis te verstane bewoordingen als ze het heeft over vrouwen die een oplapbeurt hebben gehad. "Het is een absurd idee dat oudere vrouwen niet sexy kunnen zijn zonder plastische chirurgie. Ik vind het vervelend om naar een met botox volgespoten gezicht te kijken. Die vrouwen, waaronder veel actrices, zien er vreemd uit."

Collins werd 78 jaar geleden geboren in Engeland. Bij het grote publiek is ze vooral bekend van de serie Dynasty, maar ze is ook actief als auteur en columnist.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021