Excite

Jody Bernal gedraagt zich mannelijk

Wie dacht dat we voor eeuwig van zanger Jody Bernal af waren had het goed mis. Eerder had Bernal al een rolletje in de hitfilm New Kids Turbo, nu mag hij zijn mannelijkheid bewijzen in het programma M!LF. En daar heeft hij een als pikant te omschrijven uitspraak gedaan.

De dertigjarige Jody mocht zich samen met mannen als Horace Cohen, Ferry Somogy en Wolter Kroes meten aan een mechanische stier in M!LF, een uiterst mannelijk programma op de zender Veronica. Bij het aanschouwen van de stier kon Jody het niet laten om zich op zijn oermannelijkst te gedragen. "Ik zit liever ergens anders op," knipoogde en ginnegapte de zanger. Vervolgens bleken de soepele heupjes van de oorspronkelijk uit Colombia afkomstige Bernal wel verrassend goed in staat te zijn om op de mechanische stier te blijven zitten.

Jody Bernal scoorde in 2000 een zomerhit met het nummer Que si, Que no, dat in dat jaar vijftien weken op de nummer één positie verkeerde, wat tot op de dag van vandaag een absoluut record is. Ook zijn tweede single, Oh Bambolero deed het goed. Daarna leek het gedaan met de populariteit van de latino.

Maar in de afgelopen twee jaar lijkt hij weer wat op te krabbelen. Zo was hij een deelnemer aan het populaire programma Ranking the Stars, had hij een minirolletje in New Kids Turbo en mag hij nu dus meedoen aan M!LF.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Bas Sijpkes

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018