Excite

Joe Jackson brengt eigen claim in gevaar

Joe Jackson, vader van overleden popster Michael Jackson, heeft het zichzelf niet makkelijk gemaakt na een televisieoptreden gisteren. Ondanks de drukte rondom de turbulente zaak tegen de arts van zijn overleden zoon, vond hij ook de tijd door een Braziliaanse Tv-zender in een tv-show geïnterviewd te worden. Daar vertelde hij de presentatrice dat zijn zoon hem nooit (financieel) ondersteund heeft.

Tijdens het interview in het programma ‘Hoje em Dia’ merkte de presentator op, dat Joe door Michael ondersteund werd. Joe corrigeerde haar op dat moment en zei: ‘Nee, hij is mij nog nooit financieel bijgesprongen.’

De verklaring staat lijnrecht tegenover zijn eerder eis in de zaak over het onroerend goed van Michael Jackson. Daarin beweert hij namelijk wél dat Michael hem financieel hielp, een bewering waarop hij zijn aanvraag voor ondersteuningsgeld baseerde.

Een mogelijk serieus gevolg van zijn uitspraak; door aan te geven dat Michael hem nooit onderhouden heeft zou dit zijn onrechtmatige dood rechtszaak tegen Dokter Conrad Murray flink kunnen blameren. De verklaring van Joe kan zijn geldelijke eis behoorlijk begrenzen, aangezien hij nu geen geld kan ‘laten zien’ dat hij kwijtraakte bij de dood van Michael.

Eerder werd het nieuws gebracht dat Michael zijn vader niet direct onderhield, maar dat hij tussen de 55.000 en 66.000 dollar per maand aan zijn moeder liet overmaken, waarvan zij een deel gebruikte om Joe Jackson te onderhouden. Michael had Joe al lang voor zijn dood uit zijn testament geschrapt.

Afbeelding: Hoje em Dia

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020