Excite

Johan Derksen en Wilfred Genee maken cd

Johan Derksen staat erom bekend zich af te zetten tegen de showbizz-elite. Hij wil niks te maken hebben met gala's, prijsuitreikingen en premières. Toch sleepte zijn programma Voetbal International onlangs de Televizierring in de wacht en stond Johan Derksen in de spotlights. Nu gaat hij die spotlights met een nieuw project zelfs actief opzoeken.

Voor het komende Europees Kampioenschap voetbal neemt hij namelijk een cd op. Samen met collega Wilfred Genee en producent Ferdi Bolland moet het project vorm krijgen. Volgens Wilfred Genee zijn de heren van Voetbal International inmiddels "de schaamte voorbij", en kan zo'n cd voor het EK voetbal er ook nog wel, aldus de presentator in een interview met spits.nl.

Wilfred Genee ging in het interview ook nog even in op zijn relatie met Johan Derksen. Regelmatig vliegen de twee elkaar verbaal in de haren in hun eigen programma, soms op een manier die niet plagend meer te noemen is: "Ik heb Johan als vakman en collega hoog zitten en als karakter is hij echt geweldig, maar als mens liggen wij elkaar gewoon niet," aldus Genee. Maar dat neemt niet weg dat de twee elkaar het succes zeker gunnen.

Reclame ster

Zo heeft Johan Derksen nog een woordje geschreven in het boek 'Voetbal Vader' dat Wilfred Genee binnenkort uitbrengt. En dat Derksen zichzelf ook wel een succesje gunt is gebleken uit zijn optreden in een televisiecommercial voor een energiebedrijf. In hetzelfde groene pak dat de hoofdredacteur van Voetbal International aanhad tijdens de uitreiking van de Televizierring maakt hij overigens maar een weinig betrouwbare indruk. En nu komt er dus ook nog een plaat. Wanneer de cd in de winkels ligt is niet bekend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020