Excite

Johan Derksen loopt boos weg tijdens nabeschouwing Europa League

De wekenlange spanning tussen Johan Derksen en Wilfred Genee is donderdagavond tot een uitbarsting gekomen in de nabeschouwing van een Europa League wedstrijd. De aanleiding van de ruzie is een rechtszaak die SC Heerenveen aanspande tegen het tijdschrift Voetbal International (VI), waarvan Derksen hoofdredacteur is.

Rechtszaak verplaatst

De rechtszaak zou vrijdag plaatsvinden, maar is uitgesteld. Volgens Wilfred Genee heeft dat te maken met een gesprek tussen Voetbal International en SC Heerenveen, dat morgen plaats zou gaan vinden. Doel zou zijn om nader tot elkaar te komen. Volgens Johan Derksen gaat het simpelweg om een interview, waarin voorzitter van SC Heerenveen, Robert Veenstra, "alles uit kan leggen."

Pratende papegaai

Volgens Derksen is Wilfred Genee "de pratende papegaai" van Veenstra, die het conflict gebruikt om te scoren. Ook heeft Derksen het gevoel dat Genee de redacteuren van het tijdschrift Voetbal International voor lul zet.

Uitzending Voetbal International

De uitzending van Voetbal International gaat vanavond, ondanks de ruzie, gewoon door. "Ik moet wel. Ik heb een contract en, helaas, net voor vier jaar verlengd," zegt Derksen voor de microfoon van RTV Rijnmond. De snor heeft geen moment overwogen om de telefoon te pakken om de ruzie met zijn collega uit te praten. "Ik heb geen enkele neiging om welk gesprek dan ook met Genee te voeren."

Bekijk hier de video van de ruzie

Ben je benieuwd naar de uitzending van Voetbal International vanavond? Om 20.30 op RTL7 zitten de twee kemphanen weer bij elkaar aan tafel.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020