Excite

Johan Vlemmix gooit handdoek in de ring

Het heeft even geduurd, maar eindelijk is de kogel door de kerk: Johan Vlemmix gooit de handdoek in de ring. Hij stopt met zingen. Voor hem was de afgelopen carnavalsperiode de druppel: hij wist toen geen enkel betaald optreden in de wacht te slepen.

Johan vertelt aan een showbizzsite dat het zingen hem op deze manier alleen maar geld kost en dat als mensen zijn cd niet willen kopen, dat hij er dan maar mee moet stoppen. In totaal heeft Vlemmix twaalf nummers uitgebracht, maar het heeft hem geen resultaat opgeleverd. Geen enkele carnavalsvereniging wilde betalen voor een optreden van Vlemmix. Hij ziet zelf ook geen andere manier om deze hint op te vatten en zal zich daarom in de komende tijd bezig houden met andere projecten.

Een van die projecten is de verbouwing van zijn huis. Een ander project is de film die mogelijk over zijn spookhuis in Huissen gemaakt wordt. Dit huis kocht Vlemmix van Emile Ratelband, die ervan overtuigd was dat er geesten in rondwaarden. Vlemmix denkt dit ook en liet al meerdere keren experts opdraven om dit te bewijzen. Zij constateerden inderdaad de aanwezigheid van geesten of verschijningen. Vlemmix gaat het huis verbouwen, of hij er een spookhuis van gaat maken dat ook open wordt gesteld voor publiek, is niet bekend.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020