Excite

John de Mol in conflict met Geer en Goor?

John de Mol heeft zijn advocaten een pittige brief op laten stellen voor Gordon en Gerard Joling. De twee diva’s willen een film gaan maken die – volgens John – inbreuk maakt op zijn rechten van het televisieformat Over de Vloer. Volgens Geer en Goor valt dat echter allemaal wel mee.

De producent van de nieuwe film, Global Star Media, heeft inmiddels laten weten dat de film echt helemaal los staat van de serie en dat de enige overeenkomsten Gerard, Gordon en humor zijn. Verder zou de film niets te maken hebben met de serie die de Mol maakte. Ook gaan ze voor een bioscoopfilm en daarvoor zouden andere wetten gelden dan voor televisie.

Bovendien kan het natuurlijk niet zo zijn dat John de Mol het patent heeft op de manier waarop Gordon en Gerard met elkaar omgaan. Dat zou, aldus een woordvoerder, wel heel erg ver gaan.

John de Mol aarzelt echter niet om gerechtelijke stappen te ondernemen als blijkt dat er in de film wél inbreuk wordt gemaakt op zijn rechten. Een woordvoerder van De Mol liet al weten dat niemand er blij van wordt als een ander met zijn idee aan de haal gaat en De Mol is de laatste die dat ongestraft voorbij zou laten gaan.

Afbeelding: Flickr account thms.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020