Excite

John Mayer dumpt Jennifer Aniston

Geen enkele man zou klagen als hij Jennifer Aniston als vriendin had. Maar John Mayer is blijkbaar niet zomaar een man. De geruchten gaan dat de zanger Jennifer Aniston spuugzat is en aan de kant heeft gezet. Waarom? Waarom doe je zoiets? Dat is waarschijnlijk de vraag van elke man die dit bericht leest.

Jennifer was de afgelopen weken door Europa aan het touren om haar film Marley & Me te promoten. Toen ze terug kwam, maakten zij en John alleen nog maar ruzie. Blijkbaar waren de twee op het punt in de relatie gekomen dat je je gaat irriteren aan de meest kleine zaken. Nu ging de relatie het afgelopen jaar wel vaker aan en uit en zijn vrienden nog niet zeker van de breuk, maar goed, alles kan kapot, natuurlijk.

Het stelletje was overigens altijd wel voer voor geruchten. Zo zou Aniston haar vriend alleen maar gebruiken om iets leuks aan de hand te hebben tijdens haar momenten op de rode loper. Een singer-songwriter als modeaccessoire, als het ware. John zou op zijn beurt weer op het punt staan om Jennifer ten huwelijk te vragen. Ach, in de ogen van de meeste mensen hoort Jennifer eigenlijk gewoon bij Ross, dus zo boeiend is het allemaal ook weer niet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020