Excite

John Mayer spreekt voor Team Britney

Het zit Britney Spears niet mee. Na lang en hard werken is het haar eindelijk gelukt om een succesvolle comeback te maken en nu krijgt ze veel kritiek over haar optreden. Gelukkig zijn er ook mensen die het voor haar opnemen, zoals bijvoorbeeld collega John Mayer.

Britney kreeg de afgelopen week veel kritiek over zich heen in Australië. Fans werden ‘gewaarschuwd’ dat Britney niet live zou zingen, maar zou playbacken. Ondanks de waarschuwing waren veel fans erg teleurgesteld toen inderdaad bleek dat Britney tijdens haar shows niet echt zong. Sommige fans hadden er al zo snel genoeg van, dat ze het concert vroegtijdig verlieten.

John Mayer neemt het openlijk op voor Britney Spears. Hij meent dat het algemeen bekend is dat Britney bijna al haar shows playbackt. Dat dat in dit geval ook gebeurd is, is geen verrassing. Volgens hem zegt het feit dat mensen hun geld terug willen dan ook meer over de mensen zelf, dan over Britney. Die heeft namelijk in Australië wel een enorme show neergezet.

Overigens was het gebrek aan ‘live’ tijdens het optreden niet het enige probleem volgens de fans. Volgens hen zocht ze tijdens haar show op geen enkele manier contact met haar publiek en ontbraken ook de reuzenschermen die in ieder geval zouden kunnen laten zien dat het ook daadwerkelijk Britney was die op het podium stond.

Afbeelding: Flickr account samlavi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020