Excite

John Travolta had affaire met man

De ex-minnaar van John Travolta doet een boekje open over de affaire die hij had met de acteur. In het tijdschrift The National Enquirer onthult de 62-jarige voormalige piloot Doug Gotterba allerlei details over de liefesrelatie tussen hem en Travolta. Hun relatie duurde ongeveer zes jaar en startte al meteen bij hun ontmoeting in 1981.

Ontmoeting

Doug Gotterba en John Travolta ontmoetten elkaar in de jaren tachtig bij een gesprek over een baan voor Gotterba als piloot. “Niet veel later werden elkaars geliefden,” zo vertelt de voormalige oud-piloot. “We vlogen naar Monterey, Californië, en gingen naar de Highlands resort in Carmel. Daar hadden we een heerlijk diner met een fantastische fles Merlot. Ik kreeg het gevoel dat ik het hof werd gemaakt.”

Romantische nacht

De romantische avond eindigde met Johns vraag of Gotterba zin had in een massage. “Ik dacht wel dat er zoiets zou komen, dus ik zei: tuurlijk, waarom niet? Hij gaf me een heerlijke massage, maar het veranderde snel in iets anders!” De volgende ochtend vertelde Travolta dat hij erg had genoten van hun avontuur. Volgens Gotterba waren de twee vanaf dat moment een stel en nam John hem overal mee naartoe.

Gepassioneerde minnaar

Doug Gotterba omschrijft dat Travolta erg gepassioneerd is tussen de lakens. Zo stelt hij dat John's honger naar seks onverzadigbaar was, dat hij hun seksuele avontuurtjes wilde vastleggen op video en dat de 58-jarige Hollywoodster kickt op “seks met meerdere mannen tegelijk.”

Einde affaire

De affaire liep ten einde in 1992 toen John Travolta al was getrouwd met Kelly Preston. Doug en John maakten een romantische wandeling lang het strand toen Doug hem vroeg waar zijn seksuele voorkeur naar uitging. “Hij keek me recht in de ogen en antwoordde me in alle eerlijkheid dat hij nog steeds op mannen viel,” zegt Gotterba. Inmiddels is John Travolta al 22 jaar samen met Kelly Preston en heeft altijd ontkent op mannen te vallen. John Travolta heeft geen reactie gegeven op de uitlatingen van zijn ex-geliefde Doug.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019