Excite

John Travolta krijgt zoon

Filmster John Travolta, die met 57 jaar toch niet meer de jongste is, is dinsdag opnieuw vader geworden. De baby heet Benjamin en woog bij de geboorte vier kilo.

Travolta kreeg het kind bij zijn vrouw Kelly Preston, met wie hij sinds 1991 getrouwd is. In de verklaring die gisteren werd uitgegeven zei het gelukkige paar: “John Kelly en hun dochter Ella Blue zijn in de wolken en heel blij met het nieuwste gezinslid. Zowel moeder als dochter zijn gezond en wel.”

De acteur, bekend van kaskrakers zoals Saturday Night Fever en Face/Off, verloor in januari 2009 zijn zestienjarige zoon Jett. Hij overleed aan een epileptische aanval. In september van 2009 verklaarde Travolta en zijn vrouw dat Jett hier al vaker last van had gehad en dat hij daarnaast autistisch was. Het koppel gaf de verklaring omdat er getracht werd hen af te persen met informatie rondom de dood van hun zoon.

John Travolta is sinds 1975 lid van de Scientology kerk, net als bijvoorbeeld Tom Cruise. Scientology is een omstreden religie die wordt omschreven als een cultus met als doel haar leden financieel uit te kleden. Dit weerhield Travolta er echter niet van om Scientology priesters naar Haïti te vliegen in zijn eigen vliegtuig toen zich daar eerder dit jaar een aardbeving voordeed.

Afbeelding: Flickr, gebruiker ack ook

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018