Excite

Johnny Depp en Steven Tyler samen de studio in

Johnny Depp heeft de filmset verruild voor de muziekstudio. Samen met zijn grote held Steven Tyler, zanger van de band Aerosmith, gaat de acteur een nummer opnemen. De twee zijn allerminst onbekenden van elkaar. "We spreken van tijd tot tijd af. Hij is iemand die ik al zo lang bewonder", liet Depp weten aan de website Extra.

De 47-jarige acteur uit onder andere Pirates of the Carribean wilde vroeger graag muzikant worden. Hij ging van school af om gitarist te worden in de rockband The Flame en heeft daarmee zelfs een tourtje gemaakt door de Amerikaanse staat Florida. Uiteindelijk trok de formatie naar Los Angeles om voor het grote geluk te gaan, maar al snel viel de band uiteen.

Uit geldnood is Johnny Depp toen gaan acteren en wij weten inmiddels allemaal dat hij dat best aardig kan. Toch is hij de muziek nooit vergeten en de acteur is dan ook verguld met zijn nieuwe project: "Het idee om nummers te schrijven met Steven is echt een droom die werkelijkheid wordt." Of het nummer ook op Steven Tylers nieuwe album zal verschijnen, is onbekend.

Het is overigens niet de eerste keer dat Johnny Depp met een grote muzikant samenwerkt. Met zijn oude band stond hij ooit in het voorprogramma van Iggy Pop. Ook is de Amerikaanse acteur te horen als gitarist in de nummers Feels So Good en Fade In-Out van de Britse band Oasis.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021