Excite

Johnny Depp en Vanessa Paradis weer samen?

De scheiding is al aangekondigd, maar het lijkt erop dat de liefde tussen de Pirates of the Caribbean-acteur en zijn vrouw Vanessa Paradis nog niet bekoeld is. Johnny Depp vloog dit weekend naar het zuiden van Frankrijk om samen met zijn vrouw en kinderen vakantie te vieren. Volgens Britse tabloid The Sun wil Depp op deze manier het hart van zijn vrouw weer veroveren.

Amber Heard

Johnny Depp en Vanessa Paradis zijn een aantal maanden geleden uit elkaar zijn gegaan na een relatie van 14 jaar. Ondertussen wordt gespeculeerd dat Depp het aangelegd zou hebben met zijn 23 jaar jongere collega Amber Heard, maar vorige week bleek die flirt alweer ten einde te zijn. Amber wilde niet te boek staan als saboteur van het huwelijk van Depp en Paradis. Volgens ingewijden was ze de media-aandacht zat en wil ze afstand van haar Rum Diaries tegenspeler.

Gouden ketting

Johnny en Vanessa zouden nu in hun huis in Plan de la Tour proberen om een gezellige gezinsvakantie te houden. Om zijn liefde voor Vanessa duidelijk te maken zou Johnny Depp een ketting voor haar hebben laten maken. Het gaat om een gouden hart met het opschrift: My heart is always with you. Het stel doet volgens een bron er alles aan om de breuk voor de kinderen onopgemerkt te houden: “Ze proberen aan de kinderen te laten zien dat ze nog steeds een hecht gezin vormen, of ze nu uit elkaar zijn of niet.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020