Excite

Johnny Depp heeft koninklijk bloed

Acteur Johnny Depp lijkt werkelijk alles te hebben. De Amerikaanse acteur wordt door vrouwen aanbeden, heeft talent en schijnt ook nog eens heel aardig te zijn. Om het helemaal af te maken heeft Depp ook nog eens koninklijk bloed. Althans, dat beweert een onderzoeker.

De boude uitspraken zijn voor rekening van Nick Barrat, een onderzoeker voor het programma Who Do You Think You Are?. "Toen ik zijn geschiedenis onderzocht, kwam ik de familieband tegen. Je moet wel meer dan 500 jaar terug gaan voordat zijn voorouders daadwerkelijk koninklijk zijn," zei Barrat tegen de Britse krant The Mirror.

Overigens zijn Depp en de koningin van Groot-Brittannië geen volbloed neef en nicht. Ze zouden twintigste achterneef en achternicht van elkaar kunnen zijn. Het zou dus heel wat sterfgevalletjes kosten wil Depp aanspraak kunnen maken op de troon.

Ook is het niet honderd procent zeker dat er daadwerkelijk een verband bestaat. De familieband ontstond namelijk door een ongedocumenteerd huwelijk en is dus niet rechtsgeldig te bewijzen. "Ik denk niet dat we het ooit voor de volle honderd procent kunnen bewijzen," aldus Barrat. Uit Barrat’s onderzoek bleek overigens nog meer ludieks: naast blauw bloed heeft Depp ook nog eens Indiaans bloed. Naast koninklijk is Depp ook nog eens Cherokee.

Afbeelding: Flickr, gebruiker ATempletonPhoto.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021