Excite

Johnny Depp is ‘Sexiest Man Alive’

Johnny Depp, is officieel verkozen tot de ‘Sexiest Man Alive’. De acteur uit Pirates Of The Caribbean verkeert dankzij deze titel in goed gezelschap; mannen als Richard Gere, Brad Pitt en George Clooney gingen hem voor.

Johnny Depp volgt Hugh Jackman op; die werd vorig jaar tot de meest sexy man verkozen. De inmiddels beroemde titel wordt jaarlijks toegekend door People magazine. Eerder ging het gerucht dat Robert Pattinson er dit jaar met de titel vandoor zou gaan. Hij had namelijk al op diverse covers gestaan en alle covers met zijn afbeelding bleken het ontzettend goed te doen. Dit is één van de eisen die People magazine aan de ‘Sexiest Man Alive’ stelt. Uiteindelijk haalde hij het nét niet, al meldden enkele bronnen dat wel... En kaapte Johnny Depp de prijs voor zijn neus weg.

Met een oplage van 3,75 miljoen exemplaren en een geschatte opbrengst van ongeveer anderhalf miljard dollar per jaar, wordt het tijdschrift nu gezien als één van de graadmeters van ‘mannelijke aantrekkelijkheid’. In 1985 werd Mel Gibson voor het eerst de ‘Sexiest Man Alive’. Hij dankte die titel aan een vrouwelijke redactrice die tijdens de bespreking van een interview met de acteur uitriep: ‘Oh my God, he is the sexiest man alive!’. Dit werd vervolgens op de cover afgedrukt.

Afbeelding: Gawker.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021