Excite

Johnny Depp mag geen seks met Angelina Jolie van zijn vrouw

Getrouwd zijn met Johnny Depp, welke vrouw zou dat nou niet willen? Depp wordt gezien als een zeer sexy, verleidelijke en charmante man. Hij kan goed opschieten met kinderen en heeft ook nog eens humor. Bovendien, en deze informatie komt rechtstreeks van onze vrouwen, hij ziet er ontzettend lekker uit. Dus, zou je zeggen, getrouwd zijn met Johnny Depp is fijn. Maar dat vindt Vanessa Paradis niet altijd. Want zij is dan getrouwd met Depp, nog steeds willen heel veel andere vrouwen ook met hem getrouwd zijn. Of toch in ieder geval seksen.

Nu lijkt Vanessa Paradis ons niet het meest jaloerse type. Desondanks werd onlangs bekend dat ze niet wil dat Johnny Depp seks heeft met Angelina Jolie. Logisch, dat zou elke vrouw verbieden. Maar het gaat hier om een seksscène in de film The Tourist. Zodra Paradis hoorde dat er een vrijpartij zou plaats vinden tussen Johnny Depp en Angelina Jolie, sloeg de paniek toe. Angelina Jolie is namelijk met haar huidige man, Brad Pitt, dankzij intieme scenes in de film 'Mr. & Mrs. Smith'. Toen werd Jennifer Aniston toch lelijk gedumpt door Pitt, die nog steeds met Jolie getrouwd is. Voor hoe lang, valt te betwijfelen, er gaan een hoop lelijke geruchten rond het tweetal.

Zo blijkt dat Mick Jagger ook twee keer met Angelina Jolie naar bed is geweest. De eerste keer was tijdens de opnames van de video voor het nummer 'Anybody Seen My Baby' van de Rolling Stones. Jolie had een rol in die video, die in 1997 is opgenomen. Later, ergens in 2003, zouden Jagger en Jolie nog een keer het bed gedeeld hebben. Dat beweert Jenny Paul, die een boek schreef over de relatie tussen Pitt en Jolie. Hij heeft het koppel zes jaar lang nauwlettend gevolgd en deze onthullingen in een boek opgeschreven. Niet zo vreemd dat Vanessa Paradis vreest voor haar man bij deze stoeipoes.

Afbeelding: Flickr, ThisParticularGreg

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020