Excite

'Johnny Depp stiekem getrouwd'

  • © Getty Images
Het heeft er alle schijn van dat Johnny Depp en zijn vriendin Amber Heard in het diepste geheim getrouwd zijn. Depp werd deze week gespot met een gouden ring om zijn ringvinger. Hij liet deze zien toen hij over de rode loper liep tijdens de première van zijn nieuwe film. Het ging om een eenvoudige gouden ring die heel erg leek op een trouwring.

De 51-jarige acteur heeft inmiddels ruim twee jaar een relatie met de 28-jarige actrice. Hij had hiervoor en relatie met Vanessa Paradis, met wie hij ook twee kinderen heeft. De relatie tussen Amber en Johnny lag behoorlijk onder vuur, vooral omdat het er veel van weg heeft dat Depp gebukt gaat onder een midlife crisis.

Ondanks alles lijken de twee echter wel serieus met elkaar te zijn en eind 2013 vroeg Depp Heard ten huwelijk. Ze hadden toen een jaar een relatie. Vorig jaar werd Depp ook al gespot met een soort trouwring, maar toen ontkende hij nog dat hij getrouwd was en liet hij weten dat de ring die hij droeg eigenlijk een vrouwenring was. Hij had de ring als verlovingsring gekocht, maar deze bleek te groot te zijn voor Amber.

Hij kocht toen een nieuwe ring voor haar en droeg de andere zelf. Die ring is nu echter nergens meer te bekennen en daarvoor in de plaats is dus deze nieuwe ring gekomen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021