Excite

Johnny Depp vindt Angelina Jolie prima donna

Al wekenlang staan de bladen vol met foto’s van de opnamen van de nieuwe film van Angelina Jolie en Johnny Depp. Met twee wereldsterren én twee van de meest sexy mensen ter wereld in de hoofdrollen, zou The Tourist letterlijk van het scherm moeten spatten. En hoewel de beelden daar wel op wijzen, is het achter de schermen alles behalve een feest.

Johnny Depp zou zoveel mogelijk tijd in zijn trailer doorbrengen, omdat hij helemaal gek wordt van Angelina. Ze gedraagt zich als een diva, is vooral met zichzelf bezig en is niet bepaald in voor een geintje.

Angelina is aan de andere kant ook niet erg gecharmeerd van haar tegenspeler. Zij vindt de acteur vooral saai en baalt ervan dat hij zijn haar niet wilde knippen. Daarnaast vindt ze het vervelend dat Depp niet heeft geprobeerd om voor de film weer helemaal in vorm te zijn. Tel daar bij op dat hij continu te laat is voor opnamen en je hebt een gezellige combinatie, althans, volgens verschillende bronnen.

Dit verhaal zal wellicht als geruststelling dienen voor Vanessa Paradis, de vriendin van Johnny Depp. Zij was bang dat ze in hetzelfde schuitje terecht zou komen als Jennifer Aniston; Jolie staat er namelijk om bekend om affaires te beginnen met haar tegenspelers. Het lijkt er nu op dat ze zich daar zeker geen zorgen over hoeft te maken.

Afbeelding: Flickr account Preit :D

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020