Excite

Johnny Depp wordt Lego-figuur

Johnny Depp is straks niet alleen op het witte doek te bewonderen, maar ook in de speelgoedtrommel. Hij heeft namelijk model gestaan voor een geheel nieuw Lego-figuurtje. Niet als zichzelf, maar als de inmiddels wereldberoemde Captain Jack Sparrow uit de film Pirates of the Caribbean.

Het poppetje is gemaakt om mee te spelen in het nieuwe computerspelletje Lego Pirates of the Caribbean. Dit spel zal rond dezelfde periode uitkomen als het vierde deel van Pirates filmserie, namelijk in mei. Het spel wordt ook als 3D-versie uitgebracht voor de Nintendo DS.

De nieuwste Pirates of the Caribbean film heet On Stranger Tides en heeft een heleboel nieuwe gezichten. Bekende gezichten als Keira Knightley en Orlando Bloom doen bijvoorbeeld niet meer mee. Gelukkig heeft de film nog geen tekort aan bekende namen; naast Johnny spelen ook Geoffrey Rush, Penélope Cruz, Judi Dench en Keith Richards een rol in de film. De verschijning van die laatste is extra bijzonder, omdat Johnny Depp Richards oorspronkelijk gebruikt heeft als inspiratie voor zijn rol als Jack Sparrow.

In de nieuwe film speelt Sparrow weer een hoofdrol; hij komt een vrouw uit zijn verleden tegen en weet niet precies of hij daar nu blij mee moet zijn of niet. Natuurlijk speelt zich ook weer een avontuur af: de piraten zijn dit keer op zoek naar de Bron van de Eeuwige Jeugd.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Dohkoedi

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020