Excite

Johnny Kraaijkamp Jr. voelt mee met Martijn Krabbé

Of het verhaal over de mogelijke verkrachting nu waar is of niet, Martijn Krabbé krijgt de hele wereld over zich heen. Gelukkig voor Krabbé komt er tenminste vanuit één hoek medeleven. Acteur Johnny Kraaijkamp Jr. weet als geen ander hoe moeilijk het is om met dergelijke beschuldigingen te leven.

Dat zei Kraaijkamp vrijdag in De Telegraaf. Enige tijd geleden stond de acteur, bekend van onder andere Het Zonnetje in Huis, zelf voor de rechter. Hij werd ervan beschuldigd zijn ex-vriendin mishandeld te hebben. Gelukkig voor de 57-jarige acteur werd hij hiervan vrijgesproken.

"Ik wil voorop stellen dat als er wel sprake blijkt van huiselijk geweld of poging tot verkrachting of iets dergelijks, dat het niet door de beugel kan," liet Kraaijkamp in de krant van wakker Nederland optekenen. "Maar ik weet als geen ander hoe dergelijke beschuldigingen, ondanks vrijspraak, aan je blijven kleven."

Volgens de acteur, die op dit moment op de planken staat met het theaterstuk Spamalot, is het wel heel erg gemakkelijk om een bekend iemand op deze manier te beschadigen.

Een vrouw, die meer dan tien jaar geleden een relatie had met Krabbé, beweerde vorige week dat de presentator kortgeleden bij haar aan de deur stond, onder invloed van drugs en alcohol. Hierbij zou hij haar hebben proberen te dwingen tot seks.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018