Excite

Jongen van 13 vader geworden

Alfie Patten ziet er niet ouder uit dan acht, maar is toch echt dertien jaar oud. Hij is de kersverse vader van een dochtertje geworden. Het kindje heet Maisie Roxanne en maakt het goed. De moeder is slechts vijftien en heet Chantelle Steadman.

Alfie Patten heeft geen flauw idee hoe hij een kind moet opvoeden. Ook is hij niet bewust van de hoge kosten die erbij komen kijken. Volgens de Engelse website The Sun weet de jonge vader niet eens hoe duur een pak luiers is. Ook krijgt hij nog zakgeld en speelt hij dagelijks op zijn Playstation. Ook zijn vriendin weet niet wat je als ouders hoort te doen.

Alfie vertelde The Sun dat Chantelle en hij tegen een abortus waren en daarom besloten het kind te houden. Toch maakten ze zich zorgen om de reacties van hun omgeving. Alfie en Chantelle hadden slechts één keer seks, maar het was meteen raak. Daarom hielden ze het geheim, tot de moeder van Chantelle argwaan kreeg en haar dochter ermee confronteerde.

Alfies vader is trots op zijn zoon. Hij zegt dat Alfie ook zijn schouders had kunnen ophalen, om daarna achter de Playstation te kruipen. In plaats daarvan is hij telkens bij Chantelle geweest om haar te steunen.

Het kind woont voorlopig bij Chantelle, haar ouders en haar broers en zussen. Alfie mag blijven slapen om met de verzorging te helpen. Zowel Alfie als Chantelle zijn ervan overtuigd goede ouders te worden en doen hun uiterste best hun dochtertje zo goed mogelijk te verzorgen.

Update:13-jarige blijkt niet enige gegadigde voor kind

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020