Excite

Jongste model ter wereld is vijf dagen oud

Topmodellen komen in alle soorten en maten. Althans, dat is niet helemaal waar. De meeste topmodellen komen in een maat, en die is vaak gephotoshopt. Maar dat mag de pret niet drukken. Het jongste model ter wereld is namelijk onlangs gecontracteerd. En dat is een model met een wel heel klein maatje. Park Eun-sung is namelijk pas vijf dagen oud.

Park Eun-sung begint vroeg aan zijn modellenloopbaan. Het Zuid-Koreaanse wonderkind mocht opdraven voor een reclame voor een televisiezender. De reclame van KT Corp. wordt hiermee gemeld in het Guinness Book of Records. Names Guinness ontving ook Park Eun-sung een certificaat van het Korea Record Instituut. Doe je toch goed, met vijf dagen oud.

Park Eun-sung werd gekozen uit een selectie van tien baby's. Hoewel Eun-sung nog niet eens zijn ogen open kon doen - hij was immers pas vijf dagen oud - werd hij tot uitverkoren door de jury. Met name vanwege zijn fantastische gezichtsuitdrukkingen. Tja, je bent model, of je bent het niet, natuurlijk. Park Eun-sung heeft in ieder geval zijn CV alvast mooi opgeleukt, net koud uit de baarmoeder. En dat is ook een talent.

Afbeelding: Koreatimes.kr.co

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020