Excite

Joran bekent moord op Stephany Flores

Joran van der Sloot heeft bekend dat hij de 21-jarige Stephany Flores om het leven heeft gebracht. Dit heeft de buitenlandse pers naar buiten gebracht. Een hoge regeringsfunctionaris in Peru heeft het nieuws inmiddels bevestigd. Volgens van der Sloot zou het in een opwelling gebeurd zijn.

De twee waren samen naar een hotelkamer vertrokken, toen Joran even wat koffie ging drinken. Toen hij terug kwam, trof hij Flores aan met zijn laptop in handen. Zij had daarop gezien dat hij in verband werd gebracht met de verdwijning van Natalee Holloway op Aruba en wilde vluchten. Bij van der Sloot sloegen toen echter alle stoppen door en tijdens een ruzie brak hij haar nek. Volgens hem had Flores niet het recht om zich in zijn privé-leven te mengen.

Joran gaf aan dat hij haar niet had willen vermoorden. Het lijkt erop dat hij op die manier voor strafvermindering lijkt te gaan. Als hij haar namelijk niet met opzet vermoord heeft en haar ook niet bestolen heeft, dan kan zijn gevangenisstraf van 35 jaar ineens naar 6 tot 20 jaar worden omgezet. Bovendien kan het feit dat hij bekend heeft hem ook nog wat voordeel opleveren.

Volgens de Peruaanse krant huilde Joran toen hij uiteindelijk bekende. De politie gaat nu nakijken wat er precies op de laptop staat. Ook zal Joran worden meegenomen naar het hotel, waar een reconstructie van het voorval kan worden gemaakt.

Afbeelding: Flickr account abardwell

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020