Excite

‘Joran heeft vriendin’

Joran van der Sloot zou zelfs na een tweede beschuldiging van moord nog aantrekkelijk zijn voor de vrouwen. Sterker nog, terwijl hij zijn rechtszaak afwacht in een Peruaanse gevangenis, schijnt de Don Juan van de lage landen alweer een nieuwe vriendin gevonden te hebben.

Volgens een Amerikaans blad bloeit er een bijzondere liefdesrelatie op tussen Joran en de vrouw die hem elke week eten komt brengen. De vrouw zou een vriendin van zijn moeder zijn, die voor een vergoeding van 100 dollar per week eten en andere spulletjes bij Joran brengt. De vrouw spreekt zowel vloeiend Spaans als vloeiend Nederlands en zou een blanke buitenlandse vrouw zijn, met blond haar.

Joran zou tegenover zijn vrienden in de cel – waaronder huurmoordenaar Hugo Trujillo Osapana – al hebben verteld dat de vrouw zijn vriendin is.

Mocht dit gerucht toch niet waar zijn, dan hoeft Joran nog niet te treuren. Hij blijkt namelijk uitzonderlijk populair te zijn onder Peruaanse vrouwen. Veel vrouwen sturen hem liefdesbrieven en er zijn er zelfs die graag met hem willen trouwen. Hoewel alle brieven netjes worden overgebracht door de advocaat van Joran, lijkt het er toch op dat die vrouwen voorlopig geen kans bij hem maken.

Joran zit inmiddels al maanden vast op verdenking van de moord op Stephanie Flores. In de eerste instantie leek het erop dat de andere gevangenen zijn leven tot een hel zouden maken, maar inmiddels zou Joran al diverse vrienden hebben gemaakt. Wel zit hij op het moment nog afgesloten van het grootste deel van de gevangenen.

Afbeelding: Flickr account mugley

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021