Excite

Joran van der Sloot stapt in het huwelijksbootje

Máximo Altez, advocaat van Joran van der Sloot, zou tegen de Peruaanse nieuwssite Peru21 hebben verklaard dat Joran nog dit jaar zou willen trouwen met zijn vriendin buiten de gevangenis. De advocaat gaf geen details over de aanstaande bruid of de huwelijksdatum. Inmiddels ontkent Altez dat hij informatie zou hebben gelekt. “Ik ben zijn advocaat en hou me bezig met juridische zaken. Ik ga Jorans privézaken toch niet met de pers bespreken?” Zo vertelde hij gisteravond in het SBS-programma Hart van Nederland.

Advocaat: ik heb niets gezegd

Joran van der Sloot vertelde in een interview in juni 2010 al dat hij veel huwelijksaanzoeken kreeg van Peruaanse vrouwen, één vrouw bood zelfs aan zijn kind voor hem te dragen. Dat van der Sloot nu in het huwelijksbootje zou treden komt dan ook voor velen niet als een verrassing. Advocaat Máximo Altez waarschuwt alvast dat nieuws over de trouwerij niet van hem zal komen: “Als hij al zou gaan trouwen, dan zou ik natuurlijk niet de persoon zijn die dit naar buiten zou brengen. Ik heb geen idee hoe Peru21 erbij komt dat ik dat gezegd zou hebben.”

Verloofde volgde proces

Van der Sloot zit in de Castro Castro gevangenis in Peru vanwege de moord in 2010 op Stephany Flores. Vorig jaar beweerde de 22-jarige Leydi Figueroa Uceda dat ze zwanger zou zijn van Jorans zoon, maar later trok ze die verklaring weer in. De huidige verloofde van Joran zou zijn proces vanaf de publieke tribune hebben gevolgd. Sindsdien zijn de twee samen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020