Excite

Joran van der Sloot wordt vader

Joran van der Sloot en zijn Peruaanse vriendin verwachten een kindje. Dat weet misdaadjournalist John van den Heuvel. Joran van der Sloot heeft zelf contact opgenomen met van der Heuvel om het blijde nieuws kenbaar te maken.

Zwanger

In een telefonisch gesprek met De Telegraaf bevestigt Joran van der Sloot de zwangerschap. “Een test heeft het uitgewezen,” vertelde hij vanuit de Piedras Gordas-gevangenis. In diezelfde gevangenis zou van der Sloot zijn vriendin Leidy hebben bezwangerd tijdens een bezoek zonder toezicht. Er is echter geen DNA-test gedaan om vast te stellen dat Joran de vader is. Jorans vriendin zou op dit moment ruim drie maanden zwanger zijn.

Geen uitlevering

De zwangerschap van de Peruaanse Leidy komt Joran erg goed uit. Hij vertelde in het gesprek met Van den Heuvel dat hij waarschijnlijk niet uitgeleverd zal worden aan de Verenigde Staten nu hij een kind krijgt. Volgens misdaadverslaggever John van den Heuvel zou Joran dan de Peruaanse nationaliteit kunnen aannemen en Peru levert geen eigen onderdanen uit.

Afpersing

De VS hebben om de uitlevering van Joran gevraagd, omdat hij verdacht wordt van afpersing van de moeder van Natalee Holloway. Joran zou haar alleen vertellen waar het lijk van haar dochter ligt als ze hem een flinke som geld zou betalen.

Lange gevangenisstraf

Joran zit voorlopig nog vast in Peru, waar hij een gevangenisstraf van 28 jaar uitzit voor de moord op Stephany Flores. Hij werd in januari van dit jaar veroordeeld voor deze moord.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021