Excite

Jordan gaat scheiding vieren op televisie

Kate Price, ook wel bekend als Jordan, ligt in een scheiding met Peter Andre. Als je dat op dit moment nog niet opgepikt heb, kun je ongetwijfeld binnenkort een telefoontje van Jordan verwachten. Zij wil namelijk dat iedereen het weet dat ze vrijgezel is, gelukkig en op jacht. Ze valt van het ene mediamomentje in het andere. Laatst werd ze nog gesignaleerd toen ze de nacht doorbracht met een kooivechter. Het beest is los, zullen we maar zeggen.

De arme Peter Andre moet toezien hoe zijn voormalige vrouw verandert in wellicht de goedkoopste slet van showbizland. Geen prettige gedachte. Zo wil Kate Price haar scheiding groots aanpakken. Met een televisieshow. Ach ja, waarom niet. Het programma gaat Divorce Party Extravaganza heten en wordt het toppunt van plaatsvervangende schaamte. Jordan wil namelijk samen met honderd beroemdheden een groot feest geven om haar scheiding te vieren. Een toast op de vrijheid, als het ware. Hoe lullig zou Peter Andre zich nu voelen?

Uiteraard doet Jordan het allemaal niet voor niets. Ze gaat 500.000 euro aan het programma verdienen. Ze is inmiddels al veel gevolgd door camera's. De realitysoap moet in beeld brengen hoe zij het leven weer oppakt na haar scheiding. Het grote feest als de scheiding compleet is, wordt de de grande finale van het programma. Als ik Peter Andre was, zou ik die scheiding dus zo lang mogelijk rekken. Een beetje wraak begrijpt iedereen wel. In deze situatie volkomen zen blijven, dat zou wel erg knap zijn.

Afbeelding: Flickr, fireballk2588

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020