Excite

Jordan Smith is een ultra-verwende tiener

De mama van Jordan Smith geeft hem alles wat de zestienjarige wil. Met "alles" bedoelen we dan auto's (hoewel hij niet kan rijden), een eigen huis, een jetski, een motorfiets, een scooter en een kudde quads. Uiteraard staat zijn eigen stulpje vol met de laatste technologische machines. Zoals daar zijn drie laptops, een plasma-tv, eeen paar PlayStations en de nieuwste Nintendo Wii. Maar Jordan Smith is verder heel gewoon gebleven.

Toen Jordan Smith zestien werd, gaf zijn moeder een feestje dat werd uitgezonden in het legendarische MTV-programma My Sweet 16. Dat was inclusief nachtclub, helikopter en een zooitje dansers. Kosten waren ongeveer 20.000 euro, maar ach, dat moet kunnen. ‘Ja, ze hebben alles wat ze verlangen, maar ze zijn niet verwend’, zegt de moeder van Jordan en zijn broertjes. ‘Ik vind het gewoon fijn om hen in de watten te leggen. Met Jordan ga ik wekelijks shoppen voor ongeveer 1.500 euro.'Zoals gezegd, Jordan Smith is verder heel gewoon gebleven.

Ondanks al zijn weelde schijnt Jordan Smith de waarde van geld te kennen. Als hij iets niet meteen kan krijgen, kan hij er best enkele weken op wachten. Zo zie je maar, dat verwende valt wel mee. Gewoon even een paar weekjes wachten. Of hij door heeft dat hij met zijn huidige timmermansopleiding waarschijnlijk iets zal moeten terug schroeven qua budget in de toekomst, valt te betwijfelen. Maar daar heeft hij zelf al een oplossing voor. ‘Ik wil beroemd worden!’ Aldus de ultra-verwende tiener uit Engeland.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020