Excite

Jordan wil zangeres worden

Jordan, de ex van Peter André, heeft besloten dat ze op een nieuwe manier in de publiciteit moet komen. Ze wilt namelijk zangeres worden. De aandacht van de publiciteit krijgt ze nu immers niet meer, aangezien haar huwelijk met Peter André voorbij is.

Jordan heeft al vaker geprobeerd te zingen, maar de pogingen zijn tot nu toe allemaal mislukt. Toch blijft de dame het proberen. Dit werd onlangs bekend gemaakt in het Engelse dagblad The Sun. Jordan, ook wel bekend als Katie Price, is niet bij iedereen even geliefd. Veel Britten huiveren al bij het idee dat Jordan opnieuw gaat zingen omdat ze niet gecharmeerd zijn van Jordan’s stem. Eerder had ze al samen met Peter André het nummer A whole new world gezongen, dat bekend is uit de Disneyfilm Alladin. Bij veel mensen gingen de nekharen recht overeind staan toen ze de stem van Jordan hoorden.

Onlangs heeft Jordan een contract gesloten met The Outside. Deze organisatie heeft ook al samengewerkt met David Bowie, Amy Winehouse en P. Diddy. Katie Price vertelde dat ze met The Outside wilde samenwerken, omdat ze graag weer wat meer muzikale producten wilt maken. Ze is van mening dat The Outside haar hier goed bij kan helpen. Ze is ervan overtuigd dat het helemaal goed komt.

Jordan aan het werk zien? Oordeel zelf!

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020