Excite

Jordan zingt voicemail ex vol

Hoewel Jordan volhoudt dat ze niets meer met Peter Andre te maken wil hebben, blijkt ze nog niet helemaal over hem heen. De donkere pitspoes zong ‘I will always love you’ van Whitney Houston in op zijn voicemail.

Sinds de scheiding van de twee, laat Jordan geen gelegenheid onbenut om uit te halen naar haar ex. Toen hij liet weten dat Jordan nog steeds op allerlei manieren contact met hem zocht, deed zij dat af als leugens. Nu blijkt echter dat er wel degelijk een kern van waarheid in deze beweringen zit en dat Jordan waarschijnlijk minder gelukkig is met haar liefje Alex Reid, dan zij voor wil doen laten komen.

Peter Andre kwam naar buiten met de voicemail toen Jordan maar bleef volhouden dat ze hem niet meer gebeld heeft. Hij was het zat om steeds maar te liegen of zijn mond hierover te houden. Jordan zong het liedje afgelopen maand voor de zanger in, of dit voor of na de officiële scheiding was, is nog niet helemaal duidelijk.

Wel mag duidelijk zijn dat Jordan op het moment van het inzingen al erg lang gelukkig claimt te zijn met kooivechter Reid. Voor hem zal het dan ook een zware domper zijn om dit soort nieuws te horen. Gelukkig zal het niet als slag bij heldere hemel komen; volgens vrienden van het stel heeft Reid al langer het vermoeden dat Jordan maar moeilijk kan verkroppen dat Peter Andre bij haar weg is en is ze nog steeds verliefd op hem.

Afbeelding: BIG

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021