Excite

Joseph Gordon-Levitt getipt als Batman

De 31-jarige acteur Joseph Gordon-Levitt wordt getipt om Batman te spelen in de actieheldenfilm Justice League. Opvallend genoeg speelde Gordon-Levitt al een grote rol in de vorige Batman-film The Dark Knight Rises. Volgens de Amerikaanse showbizzsite Hitfix is Joseph Gordon-Levitt nu gevraagd om de rol van Batman op zich te nemen.

Justice League

Justice League is een film van DC Comics en wordt geproduceerd door Warnes Bros. Het is de bedoeling dat de film een tegenhanger gaat worden van de zeer succesvolle superheldenfilm The Avengers van de concurrent Marvel. In de film Justice League zouden helden als Superman, Wonder Woman, The Green Lantern en Batman naast elkaar moeten schitteren.

2015

Voordat Joseph Gordon-Levitt de rol van Batman op zich gaat nemen, moet hij eerst nog een aantal filmprojecten afronden. Zo is de acteur dit jaar te zien naar Bruce Willis in de actiefilm Looper en volgend jaar in het drama Lincoln over de gelijknamige Amerikaanse president. Hoewel Warner Bros al een tijd bezig is met Justice League, is er nog geen regisseur gevonden voor het megaproject. De film moet in 2015 uitkomen.

The Dark Knight Rises

In The Dark Knight Rises heeft Joseph de grote rol op zich van politieagent Blake. Het is het derde deel in de Batman-reeks. Hoewel er werd gehint op een vierde film is er nog niets bekend over een vervolg. Gordon-Levitt is verder bekend van zijn bijrol in de thriller Inception en de komedie 500 Days of Summer. Hij was voor het eerst te zien als jonge acteur in Third Rock from the Sun.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020