Excite

Joss Stone ontsnapt aan moordaanslag

De Engelse politie heeft gisteren twee mannen gearresteerd voor het huis van zangeres Joss Stone. De mannen leken het voorzien te hebben op het leven van de zangeres: in hun auto werden verschillende wapens, zwaarden en zelfs een touw en een lijkzak aangetroffen. De buren hadden melding gemaakt van het feit dat de mannen steeds voor het huis van Stone stonden. Stone was zelf niet thuis op het moment van de arrestatie, maar brengt normaal gesproken een groot deel van haar tijd door op het afgelegen landhuis in Devon.

De mannen hadden niet alleen voldoende wapens bij zich, maar ook uitgebreide plattegronden en luchtfoto’s van het huis. Ze leken goed voorbereid te zijn. Het is de politie nog niet duidelijk of ze de zangeres echt wilden vermoorden of dat ze haar mogelijk wilden ontvoeren voor geld. Onlangs werd een lijst gepubliceerd van rijke Britten, waarbij Joss bij de top van rijkste Britten onder de 30 jaar hoorden. Twintig politieagenten moeten uitvinden hoe het precies in elkaar zit en of er mogelijk ook sprake kan zijn van een wraakactie vanwege het succes of de bekendheid van Stone.

Hoewel Stone minder bekend lijkt dan veel andere sterren, heeft ze inmiddels meer dan tien miljoen albums verkocht en speelde ze ook in films en tv-series.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021