Excite

Julia Roberts is mooiste van 2010

Actrice en moeder van een drie kinderen Julia Roberts is verkozen tot de mooiste persoon van 2010. Het is voor haar de vierde keer dat ze er met deze titel vandoor gaat. Andere mooie mensen die in de lijst voorkomen zijn Amanda Seyfried en Channing Tatum.

De meest opvallende verschijning in de top van de lijst is de zangsensatie Justin Bieber. Deze 16-jarige jongen werd via YouTube ontdekt en treedt tegenwoordig op in de grootste concertlocaties. Zijn geheim? Hij gebruikt alleen shampoo en conditioner en maakt zijn coupe af met de fohn.

Een andere opvallende topper is Kevin McKidd. Hij speelde een legerdokter in de hitserie Grey’s Anatomy en moest het daar opnemen tegen onder meer McDreamy en McSteamy. Toch haalt hij hen op deze lijst in en bezet hij een 13e plek.

Dat niet de meest standaard pretty faces in de lijst voorkomen, blijkt onder meer uit de bijzondere verschijning van Robert Pattinson. Deze bleke jongen, vooral bekend als vampier uit Twilight, mag dan niet een standaard ‘mooiboy’ zijn, maar weet wel veel harten te veroveren.

Verder staan in de lijst opvallend veel mensen van 30+ of 40+. People Magazine, het blad dat jaarlijks de lijst met mooiste mensen uitbrengt, heeft van Pattinson de hekkensluiter gemaakt; hij neemt de 17e plek in. Wie wil weten wie er op plek 18 tot en met 100 staan, zal het blad moeten kopen.

Afbeelding: Flickr account Avodrocc

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020