Excite

Justin Bieber braakt op podium

Justin Bieber mag dan op de minachting van de meeste jongens en mannen rekenen, diezelfde heren kunnen nog wel wat leren van het doorzettingsvermogen van de zeventienjarige popsensatie. Ziek zijn is voor Justin namelijk allerminst reden om een concert af te zeggen. En mocht er dan gebraakt moeten worden, dan doen we dat toch lekker op het podium?

Het overkwam de piepjonge zanger tijdens een concert in de Filipijnse hoofdstad Manilla. Ondanks dat hij zich de hele dag al niet fit voelde, vond de Canadees dat hij het aan zijn fans verplicht was om het optreden toch te laten doorgaan.

"Ik ben zo ziek als een hond, maar de show moet doorgaan," twitterde het tieneridool van tevoren nog. En dat bleek al snel niets dan de waarheid te zijn: tijdens de show moest Justin zich meerdere malen tussen de coulissen begeven om zijn maaginhoud in een emmer te deponeren.

Volgens roddelkoning Perez Hilton was een luchtweginfectie de boosdoener. "Justin gaf de fans zijn normale concert van negentig minuten, terwijl hij heel erg ziek was. Gelukkig heeft de zanger de komende twee dagen vrij, zodat hij lekker kan uitrusten," aldus de bekende Amerikaanse blogger.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020