Excite

Justin Bieber en Selena Gomez uit elkaar

Misschien wel het beroemdste stel van de afgelopen jaren Justin Bieber en Selena Gomez hebben een punt gezet achter hun relatie. Volgens verschillende bronnen zijn de twee tienersterren al een aantal weken uit elkaar. Dat meldt E! Entertainment zaterdag. Gelukkig voor de fans van Justin en Selena, er is een grote kans dat de tortelduifjes elkaar weer leuk gaan vinden als ze elkaar weer zien.

Knipperlicht

Volgens een bron in het Amerikaanse tijdschrift US Weekly moet het einde van de relatie niet zo serieus worden gezien. Het is een knipperlichtrelatie. “Ze zijn jong, het verandert van dag tot dag.” De 18-jarige Justin Bieber en de 20-jarige Selena Gomez zijn al eerder kort uit elkaar geweest en ook toen kwam het weer goed. “Vandaag zijn ze uit elkaar en morgen kan het weer aan zijn, hen kennende. Het is moeilijk te zeggen hoe het afloopt,” aldus de bron.

Drukke werkschema’s

Selena Gomez zou het enkele weken geleden uitgemaakt hebben met de zanger Justin Bieber, omdat het stel elkaar weinig zag door hun drukke werkschema’s. “Ze zijn het afgelopen jaar op de proef gesteld vanwege hun hectische schema's,” zegt een andere bron. “Het vertrouwen van Selena begon te wankelen. Het werd het steeds lastiger om hun relatie te onderhouden.”

Lingeriemodel voor Bieber?

De geruchten dat Justin en Selena niet langer een relatie hadden, kwamen op gang toen Justin onder andere met het 19-jarige Victoria’s Secret model Barbara Palvin The Lion King bezocht op Broadway. Ook tijdens de jaarlijkse Victoria’s Secret modeshow flirtte de jonge vrouwenversierder er op los. Selena Gomez en Justin Bieber hadden sinds februari 2011 een relatie.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021